Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η έναρξη του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου

Το Φεστιβάλ άνοιξε την αυλαία του με μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της σύγχρονης ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού τη Γιώτα Νέγκα που ερμήνευσε τραγούδια της όπως «Mε τα μάτια κλειστά», «Δίκιο», «Έχω άνθρωπο», «Δε με κρατάει ό,τι θυμάμαι» και από την νέα δισκογραφική δουλειά της όπως το «Βρες μου έναν άλλον», «Οξυγόνο», «Διάρκεια μιας ζωής», «Πανοπλία», αλλά και σπουδαία λαϊκά τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ελληνικό κοινό.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συναυλίας ευχαρίστησε την κ. Νέγκα για την παρουσία της και την ερμηνεία της, συνεχάρη τον Πρόεδρο Νίκο Πέππα και τα στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) για την άψογη διοργάνωση και απευθυνόμενος στο κοινό μεταξύ άλλων τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που παρά τις υγειονομικές δυσκολίες υλοποιούμε με απόλυτη ασφάλεια αυτό τον τόσο σημαντικό θεσμό του Πολιτιστικού Φεστιβάλ και μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου υποσχόμαστε ποιοτικό θέαμα υψηλού επιπέδου που θα ψυχαγωγήσει τους Μαρουσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας με τρόπο μοναδικό. Το Μαρούσι θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να βρίσκεται στο επίκεντρο παραγωγής Πολιτισμού των Βορείων Προαστίων και της Αττικής».

Το παρόν στην έναρξη του «Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2020» έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κώστας Ρώτας, ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρένα Χαλιώτη, η αναπληρώτρια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φανή Λέκκα, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα και η σύμβουλος του Δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά.