Εγκαινιάστηκαν οι εκθέσεις με τις δημιουργίες των σπουδαστών του τμήματος Παιδικής-Εφηβικής Ζωγραφικής και του τμήματος Κοπτικής Ραπτικής Ενηλίκων

Με τις εκθέσεις του τμήματος Παιδικής-Εφηβικής Ζωγραφικής και του τμήματος Κοπτικής Ραπτικής Ενηλίκων στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης» συνεχίστηκαν τη Τρίτη 4 Ιουνίου 2024 οι  εκδηλώσεις των σπουδαστών των καλλιτεχνικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Στις εκθέσεις το κοινό έχει την ευκαιρία να θαυμάσει τα έργα και τις δημιουργίες που επιμελήθηκαν οι σπουδαστές των τμημάτων την περίοδο 2023-2024, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Ιωάννας Παπαδημητρίου.

Οι νέοι ζωγράφοι πειραματίστηκαν και εξοικειώθηκαν με τα διάφορα υλικά ζωγραφικής για τη δημιουργία έργων πάνω σε διαφορετικά θέματα και κυρίως σε έργα βασισμένα σε γνωστούς Έλληνες και ξένους ζωγράφους.

Αντίστοιχα, οι συμμετέχουσες στο τμήμα κοπτικής ραπτικής διδάχθηκαν όλα τα στάδια για τη δημιουργία ενός ενδύματος, φτιάχνοντας τις δικές τους πρώτες δημιουργίες.

Στα εγκαίνια της έκθεσης το «παρών» έδωσε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Σμυρνής. Υπεύθυνος για τη λειτουργία των καλλιτεχνικών τμημάτων είναι ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Πέππας. 


Οι εκθέσεις θα λειτουργούν για το κοινό έως την Παρασκευή 7 Ιουνίου, κατά τις ώρες: 10:00-13:00 & 17:00 -20:00. 

[foogallery id=”144040″]